Студентски град

Схеми на апартаментите Шести етаж

Кликнете върху конкретен имот, за да видите схемата му:

Имот Вид Обща площ Изложение Статус Цена
Апартамент 6.1 Тристаен 78.14 м2 И свободен 85000.00 EUR